KookJij

Roergebakken peultjes met varkensvlees

Een heerlijk roergebakken peultjes met varkensvlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roergebakken peultjes met varkensvlees te bereiden

De peultjes schoonmaken.Het vlees in hele dunne plakjes snijden.In een kommetje azijn,tomatenketchup en de suiker door elkaar mengen.In een wadjan de olie verhitten.Hierin het vlees al roerende 1 min.bakken.De gemberpoeder erdoor roeren.De knoflook pellen en erboven uitpersen en roeren.De peultjes toevoegen en al roerende 2 min.meebakken.Het tomatenketchupsausje toevoegen en op hoog vuur nog 2 à 3 min.bakken.Breng het op smaak met wat zout.

Lekker met gekookte rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst