Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken runderreepjes met peultjes
PT55M
Roergebakken runderreepjes met peultjes
Een heerlijk roergebakken runderreepjes met peultjes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
55 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken runderreepjes met peultjes te bereiden
Snijd de bieflapjes dwars op de draad in dunne plakjes. Roer in een kom de maizena met de sojasaus, sherry en sambal tot een marinade. Schep de biefreepjes erdoor en laat ze circa 30 minuten staan en op kamertemperatuur komen.
Snijd de bosuitjes in stukjes van circa 3 centimeter. Haal de peultjes af. Maak de worteltjes schoon en snijd ze in plakjes. Maak de paprika schoon en snijd hem in reepjes.
Verhit de margarine in een wok of hapjespan en laat het schuim wegtrekken. Roerbak de reepjes al omscheppend op een hoog vuur in circa 2 minuten bruin. Schep ze op een bord.
Schep de bosuitjes, peultjes en worteltjes door het bakvet en roerbak ze circa 1 minuut. Voeg 3 eetlepels water toe en roerbak de groente in nog geen 3 minuten beetgaar.
Schep de oestersaus en de reepjes vlees door de groente en warm het gerecht nog even goed door.
Lekker met mie of rijst
Snijd de bosuitjes in stukjes van circa 3 centimeter. Haal de peultjes af. Maak de worteltjes schoon en snijd ze in plakjes. Maak de paprika schoon en snijd hem in reepjes.
Verhit de margarine in een wok of hapjespan en laat het schuim wegtrekken. Roerbak de reepjes al omscheppend op een hoog vuur in circa 2 minuten bruin. Schep ze op een bord.
Schep de bosuitjes, peultjes en worteltjes door het bakvet en roerbak ze circa 1 minuut. Voeg 3 eetlepels water toe en roerbak de groente in nog geen 3 minuten beetgaar.
Schep de oestersaus en de reepjes vlees door de groente en warm het gerecht nog even goed door.
Lekker met mie of rijst
G.O.Talma zegt: