Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken spruitjes in curry
PT30M
Roergebakken spruitjes in curry
Lekker met Basmati rijst.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
550 kCal energie
Waardering:
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Lidl receptkaart januari 2016
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken spruitjes in curry te bereiden
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snij de kontjes van de spruitjes en kook de spruitjes circa 8 minuten.
- Verhit ondertussen de olijfolie in een wok, snij de prei en de champignons klein en doe die samen met de spruitjes in een wok.
- Voeg de hamblokjes, currypoeder en creme fraiche toe en roerbak ze circa 7 minuten op hoog vuur.
- Voeg daarna de mosterd, sambal en de suiker toe, breng aan de kook en laat op laag vuur circa 5 minuten koken.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Erg lekker met basmatirijst.