KookJij

Roergebakken spruitjes in curry

Lekker met Basmati rijst.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie: 550 kCal energie
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: Lidl receptkaart januari 2016
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roergebakken spruitjes in curry te bereiden

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snij de kontjes van de spruitjes en kook de spruitjes circa 8 minuten.
  3. Verhit ondertussen de olijfolie in een wok, snij de prei en de champignons klein en doe die samen met de spruitjes in een wok.
  4. Voeg de hamblokjes, currypoeder en creme fraiche toe en roerbak ze circa 7 minuten op hoog vuur.
  5. Voeg daarna de mosterd, sambal en de suiker toe, breng aan de kook en laat op laag vuur circa 5 minuten koken.
  6. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Erg lekker met basmatirijst.
     

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst