Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken varkensvlees met pecannoten en perzik
PT30M
Roergebakken varkensvlees met pecannoten en perzik
Een heerlijk roergebakken varkensvlees met pecannoten en perzik recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bobby
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken varkensvlees met pecannoten en perzik te bereiden
Snijd de varkensfilet in dunne plakjes
Laat de perzikken in een zeef goed uitlekken
Roer 2 eetlepels perziksap met de sojasaus, gemberpoeder en maizena tot een sausje.
Schep de plakjes varkensfilet door dit sausje.
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes van 1 cm.
Snijd de uitgelekte perzikken in dunne schijfjes.
Verhit de olie in een wok.
Pers de teentjes knoflook erboven uit.
Voeg het vlees toe en bak het op hoog vuur al omscheppend bruin.
Schep de plakjes vlees uit de wok op een bord.
Bak de stukjes bosui al omscheppend 2 minuten in de wok.
Bak de schijfjes perzik 1 minuut me.
Schep de honing en pecannoten erdoor.
Voeg het vlees toe en warm alles al omscheppend tot het door en door heet is.
Breng op smaak met zout en peper.
Strooi er de koriander of kervel over
Lekker met rijst en frisse salade.
Laat de perzikken in een zeef goed uitlekken
Roer 2 eetlepels perziksap met de sojasaus, gemberpoeder en maizena tot een sausje.
Schep de plakjes varkensfilet door dit sausje.
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes van 1 cm.
Snijd de uitgelekte perzikken in dunne schijfjes.
Verhit de olie in een wok.
Pers de teentjes knoflook erboven uit.
Voeg het vlees toe en bak het op hoog vuur al omscheppend bruin.
Schep de plakjes vlees uit de wok op een bord.
Bak de stukjes bosui al omscheppend 2 minuten in de wok.
Bak de schijfjes perzik 1 minuut me.
Schep de honing en pecannoten erdoor.
Voeg het vlees toe en warm alles al omscheppend tot het door en door heet is.
Breng op smaak met zout en peper.
Strooi er de koriander of kervel over
Lekker met rijst en frisse salade.
Margreet zegt: