Recept
« Terug naar recepten
Rog gevuld met aardappelrisotto
PT30M
Rog gevuld met aardappelrisotto
Een heerlijk rog gevuld met aardappelrisotto recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rog gevuld met aardappelrisotto te bereiden
Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes van 0,5 cm.
Fruit de gesnipperde ui en de gesnipperde look in 2 el olijfolie.
Voeg de aardappelblokjes toe en bevochtig ze met de visbouillon.
Bak de aardappelblokjes gaar tot ze al het vocht hebben opgenomen.
Kruid met peper en zout.
Hak de zongedroogde tomaten fijn.
Doe ze bij de aardappelen, samen met de fijngesnipperde bieslook.
De aardappelrisotto is klaar.
Leg de rogvleugelfilets open en schep er 2 el aardappelrisotto op.
Rol de filets op en steek ze vast met een tandenstoker.
Bak de filets in 1 el olijfolie en breng ze op smaak met peper en zout.
Verdeel de resterende aardappelrisotto over 4 borden.
Leg de rog erbovenop en besprenkel met limoensap.
Rasp de schil van 1 limoen en strooi de zeste over de vis.
Serveer met een slaatje.
Fruit de gesnipperde ui en de gesnipperde look in 2 el olijfolie.
Voeg de aardappelblokjes toe en bevochtig ze met de visbouillon.
Bak de aardappelblokjes gaar tot ze al het vocht hebben opgenomen.
Kruid met peper en zout.
Hak de zongedroogde tomaten fijn.
Doe ze bij de aardappelen, samen met de fijngesnipperde bieslook.
De aardappelrisotto is klaar.
Leg de rogvleugelfilets open en schep er 2 el aardappelrisotto op.
Rol de filets op en steek ze vast met een tandenstoker.
Bak de filets in 1 el olijfolie en breng ze op smaak met peper en zout.
Verdeel de resterende aardappelrisotto over 4 borden.
Leg de rog erbovenop en besprenkel met limoensap.
Rasp de schil van 1 limoen en strooi de zeste over de vis.
Serveer met een slaatje.