Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met grijze garnalen en zijn garnituren
PT25M
Aardappelpuree met grijze garnalen en zijn garnituren
Een heerlijk aardappelpuree met grijze garnalen en zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met grijze garnalen en zijn garnituren te bereiden
Aardappelen koken, afgieten en pureren met room, olijfolie, ei, zout, muskaatnoot en peper.
Voeg als laatste de fijn gesneden lenteui evenzeer de fijn gesneden tomaat toe. Garnalen erbij en goed mengen.
Garneer af naar keuze.
Voeg als laatste de fijn gesneden lenteui evenzeer de fijn gesneden tomaat toe. Garnalen erbij en goed mengen.
Garneer af naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Deze puree werd geserveerd bij vis en een fris lente slaatje
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
robmar zegt:
beary zegt:
En daarbij kwam in het recept verder geen ei voorbij dacht ik....
Beary:)
enilorac zegt:
"een eike vers van de pers" is gewoon een ei, het liefst zo vers mogelijk! Niet iedereen kan ze zo onder de kip vandaan plukken, maar vers is hier gewoon het lekkerste ;)
derbyke zegt:
@robmar , een goed idee van jou !!!
@ beary even kijken bij de bereiding dan vind je het ei vast en zeker wel terug .Groetjes van ons 3 :);):p