KookJij

Roggevleugel met kappertjes en kerstomaatjes

Een heerlijk roggevleugel met kappertjes en kerstomaatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roggevleugel met kappertjes en kerstomaatjes te bereiden

Fruit het sjalotje en de gehalveerde kerstomaatjes in een beetje olijfolie en voeg de kappertjes toe. Blus met de fond en de room en kruid met peper en zout. Werk af met de bieslook. Bak de roggevleugelfilets in een beetje olijfolie en kruid met peper en zout. Serveer met de saus en de gekookte aardappeltjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst