Recept
« Terug naar recepten
Roggevleugel met kappertjes en kerstomaatjes
PT40M
Roggevleugel met kappertjes en kerstomaatjes
Een heerlijk roggevleugel met kappertjes en kerstomaatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lacroix.lin01.duall.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roggevleugel met kappertjes en kerstomaatjes te bereiden
Fruit het sjalotje en de gehalveerde kerstomaatjes in een beetje olijfolie en voeg de kappertjes toe. Blus met de fond en de room en kruid met peper en zout. Werk af met de bieslook. Bak de roggevleugelfilets in een beetje olijfolie en kruid met peper en zout. Serveer met de saus en de gekookte aardappeltjes.