Recept
« Terug naar recepten
Romige eierdressing
PT15M
Romige eierdressing
Een heerlijk romige eierdressing recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
André Huismans
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige eierdressing te bereiden
Pel de eieren en haal de dooiers eruit.
Doe de dooiers in de keukenmachine met de rest van de ingrediënten en draai er een gebonden romige slasaus van.
Hak de overgebleven eiwitten fijn en gebruik ze om de sla te garneren.
Doe de dooiers in de keukenmachine met de rest van de ingrediënten en draai er een gebonden romige slasaus van.
Hak de overgebleven eiwitten fijn en gebruik ze om de sla te garneren.