Recept
« Terug naar recepten
Romige gnocchi met paddenstoelen & spek
PT35M
Romige gnocchi met paddenstoelen & spek
Een heerlijk romige gnocchi met paddenstoelen & spek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
philadelphia
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige gnocchi met paddenstoelen & spek te bereiden
- Kook de gnocchi in ruim water 5 minuten lang in een grote kookpan of tot de gnocchi aan de oppervlakte komen drijven. Giet vervolgens af.
- Verhit de olie in een pan. Bak het spek, de champignons en de ui op een matig vuur bruin.
- Verwijder ze uit de pan en leg ze apart.
- Doe de Philadelphia, de knoflook en de melk in de pan en laat rustig sudderen tot de saus glad en warm is. Niet vergeten af en toe te roeren.
- Voeg de gnocchi en het mengsel van spek en champignons toe. Meng door elkaar en warm op een laag vuurtje nog even op tot de gnocchi voldoende warm zijn. Meng de basilicumblaadjes onder de gnocchi, versier met wat extra basilicumblaadjes en dien meteen op.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Erwin Elens zegt: