KookJij

Romige gnocchi met paddenstoelen & spek

Een heerlijk romige gnocchi met paddenstoelen & spek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: philadelphia
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Romige gnocchi met paddenstoelen & spek te bereiden

  1. Kook de gnocchi in ruim water 5 minuten lang in een grote kookpan of tot de gnocchi aan de oppervlakte komen drijven. Giet vervolgens af.
  2. Verhit de olie in een pan. Bak het spek, de champignons en de ui op een matig vuur bruin.
  3. Verwijder ze uit de pan en leg ze apart.
  4. Doe de Philadelphia, de knoflook en de melk in de pan en laat rustig sudderen tot de saus glad en warm is. Niet vergeten af en toe te roeren.
  5. Voeg de gnocchi en het mengsel van spek en champignons toe. Meng door elkaar en warm op een laag vuurtje nog even op tot de gnocchi voldoende warm zijn. Meng de basilicumblaadjes onder de gnocchi, versier met wat extra basilicumblaadjes en dien meteen op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
;-) :-)))
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Wat wil je, met zo'n opper kok in huis, haha!
Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
En ik heb het :-(
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ik kan het hebben, hihi ;-)
Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Inderdaad zeer eenvoudig, en een beetje vet kan zeker geen kwaad ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Simpel en lekker, meer hoeft het niet te zijn ;-) Al zou ik persoonlijk niet àl het vet verwijderen van het spek, maar dat is natuurlijk persoonlijk :-)