Recept
« Terug naar recepten
Romige mosterdsoep
PT40M
Romige mosterdsoep
Een heerlijk romige mosterdsoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Zuivel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige mosterdsoep te bereiden
Bak in de boter de ui en de prei ± 8 minuten op laag vuur. Voeg de bouillontabletten en 8 dl water toe, breng dit aan de kook en laat ± 30 minuten zachtjes koken. Pureer de soep met de staafmixer, doe de melk en de mosterd erbij en laat nog ± 5 minuten koken. Bestrooi met peterselie en serveer de soep.
willy zegt: