Recept
« Terug naar recepten
Romige seldersoep met lente-ui
PT20M
Romige seldersoep met lente-ui
Een heerlijk romige seldersoep met lente-ui recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige seldersoep met lente-ui te bereiden
Snijd de selder en de lente-ui in stukken. Doe alle ingrediënten in een blender en pureer zeer fijn. Wrijf door een zeef en breng op smaak met de selderijkruiden, peper en zout. Laat zeker 2 uur koelen in de koelkast.
Werk af met enkele selderblaadjes en peper.
Werk af met enkele selderblaadjes en peper.