KookJij

Romige seldersoep met lente-ui

Een heerlijk romige seldersoep met lente-ui recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - Koude
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Romige seldersoep met lente-ui te bereiden

Snijd de selder en de lente-ui in stukken. Doe alle ingrediënten in een blender en pureer zeer fijn. Wrijf door een zeef en breng op smaak met de selderijkruiden, peper en zout. Laat zeker 2 uur koelen in de koelkast.
Werk af met enkele selderblaadjes en peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst