Recept
« Terug naar recepten
Romige tomaat met krokante kip
PT35M
Romige tomaat met krokante kip
Een heerlijk romige tomaat met krokante kip recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zin in meer
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige tomaat met krokante kip te bereiden
- Kruid de reepjes kipfilet met zout en peper en rol ze door de maïzena, schud de overtollige bloem eraf. Verhit de olie en bak de kipreepjes tot ze krokant en goudgeel zijn.
- Verwarm de tomatensaus, erwtjes, olijven en room of yoghurt in een pan en laat 10 minuten sudderen.
- Dien samen met de pasta op.