KookJij

Romige tuinbonen

Een heerlijk romige tuinbonen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Romige tuinbonen te bereiden

Dop de tuinbonen en kook ze gaar in weinig water met wat zout en het bonenkruid.(kleine en jonge voorjaarstuinbonen zijn in 10 à 15 min.gaar).Schil en snipper in die tijd de ui en fruit deze glazig.Voeg de crème fraîche toe en laat deze heet worden.Schep de gare tuinbonen met wat peper door de saus en bestrooi dit met de gehakte peterselie.
Dit groentegerecht smaakt lekker met bijv.varkensrollade of lamskarbonaadjes en aardappelkroketjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

LINDA

LINDA zegt:
Lekker,eens iets anders.
Klaargemaakt met de wijn en iedereen van ons gezin heeft er van gesmuld enkel de kleinste niet.
sylvia

sylvia zegt:
het was heerlijk, zeker de aanvulling met de wijn..... super...:p:)
willem

willem zegt:
Er zou nog iets toegevoegd moeten worden aan het recept namelijk: na drie dagen gooi je de gesneden ham weg;)
jojo

jojo zegt:
was heerlijk en voor herhaling vatbaar
gr jojo