Recept
« Terug naar recepten
Romige tuinbonen
PT45M
Romige tuinbonen
Een heerlijk romige tuinbonen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
31
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige tuinbonen te bereiden
Dop de tuinbonen en kook ze gaar in weinig water met wat zout en het bonenkruid.(kleine en jonge voorjaarstuinbonen zijn in 10 à 15 min.gaar).Schil en snipper in die tijd de ui en fruit deze glazig.Voeg de crème fraîche toe en laat deze heet worden.Schep de gare tuinbonen met wat peper door de saus en bestrooi dit met de gehakte peterselie.
Dit groentegerecht smaakt lekker met bijv.varkensrollade of lamskarbonaadjes en aardappelkroketjes.
Dit groentegerecht smaakt lekker met bijv.varkensrollade of lamskarbonaadjes en aardappelkroketjes.
LINDA zegt:
Klaargemaakt met de wijn en iedereen van ons gezin heeft er van gesmuld enkel de kleinste niet.