Recept
« Terug naar recepten
Rommel op brood
PT20M
Rommel op brood
Een heerlijk rommel op brood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
irma VAN SCHAIK
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Brood - Bakken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mijn vader heeft het ooit als eerste gemaakt met vlees wat over was van gourmetten.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rommel op brood te bereiden
Bak in de boter de uien glazig en doe er daarna de kipfilet bij.
Zodra dit lekker gaar is doe je de champignions erbij en iets later de tomaten. Bak het even door en laat het daarna een beetje doorpruttelen.
Zodra dit lekker gaar is doe je de champignions erbij en iets later de tomaten. Bak het even door en laat het daarna een beetje doorpruttelen.
slaatje zegt: