Recept
« Terug naar recepten
Rood vlees
PT30M
Rood vlees
Een heerlijk rood vlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
vlees hoeveelheid personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rood vlees te bereiden
Vlees kan van alles zijn: karbonade, kip, drumsticks. Voor het grillen even voor garen. Kip filets platgeslagen tussen plastic folie, hamburgers, filets lapjes noem maar wat op.
In de marinade leggen, liefst een nacht in laten trekken.
In de marinade leggen, liefst een nacht in laten trekken.
Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)
Dit is eigenlijk het recept voor peking eend, maar dan moet je het in de oven doen en iedere keer bedruipen en dan in de mix een scheut olie en sherry of rijstewijn doen, maar dat is nogal bewerkelijk.