KookJij

Rood vlees

Een heerlijk rood vlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: vlees hoeveelheid personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rood vlees te bereiden

Vlees kan van alles zijn: karbonade, kip, drumsticks. Voor het grillen even voor garen. Kip filets platgeslagen tussen plastic folie, hamburgers, filets lapjes noem maar wat op.
In de marinade leggen, liefst een nacht in laten trekken.

Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)

Dit is eigenlijk het recept voor peking eend, maar dan moet je het in de oven doen en iedere keer bedruipen en dan in de mix een scheut olie en sherry of rijstewijn doen, maar dat is nogal bewerkelijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst