Recept
« Terug naar recepten
Saus: avokadosausje voor bij de vis
PT20M
Saus: avokadosausje voor bij de vis
Een heerlijk saus: avokadosausje voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus: avokadosausje voor bij de vis te bereiden
Selder zeer fijn snijden.
Porei zeer fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter en kruid naar smaak af, laat afkoelen.
Avokado schillen, verwijder de pit.
Mix de avocado met de gestoofde groenten.
Zet op het vuur voeg wijn en room toe en laat zachtjes pruttelen indien nodig bijkruiden.
Serveer deze saus zeer warm bij vis.
Porei zeer fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter en kruid naar smaak af, laat afkoelen.
Avokado schillen, verwijder de pit.
Mix de avocado met de gestoofde groenten.
Zet op het vuur voeg wijn en room toe en laat zachtjes pruttelen indien nodig bijkruiden.
Serveer deze saus zeer warm bij vis.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: