KookJij

Saus: avokadosausje voor bij de vis

Een heerlijk saus: avokadosausje voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus: avokadosausje voor bij de vis te bereiden

Selder zeer fijn snijden.
Porei zeer fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter en kruid naar smaak af, laat afkoelen.
Avokado schillen, verwijder de pit.
Mix de avocado met de gestoofde groenten.
Zet op het vuur voeg wijn en room toe en laat zachtjes pruttelen indien nodig bijkruiden.
Serveer deze saus zeer warm bij vis.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Aad, waarom niet zou het proberen je laat het maar weten volgens mij gaat dat prima lukken :);):p
Aad Stadhouder

Aad Stadhouder zegt:
Is het misschien lekkerder om iets meer wijn van te voren te reduceren?
Groetjes Aad.