Recept
« Terug naar recepten
Feestelijk visbordje
PT30M
Feestelijk visbordje
Een heerlijk feestelijk visbordje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Feestelijk visbordje te bereiden
Bereiding saus:
Selder zeer fijn snijden.
Porei zeer fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter en kruid naar smaak af, laat afkoelen.
Avokado schillen, verwijder de pit.
Mix de avocado met de gestoofde groenten.
Zet op het vuur voeg wijn en room toe en laat zachtjes pruttelen indien nodig bijkruiden.
Porei in slierten snijden, kruiden en even aanstoven vul daarmee 3 uitsteekvormen. Houd warm in de oven. Voor het serveren de uitsteekvorm verwijderen.
Mosselen, langoustines en opgerolde tongfilets even gaar stoven met de fijn gesneden groenten en witte wijn, evenzeer kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord.
Selder zeer fijn snijden.
Porei zeer fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Stoof deze aan in een beetje boter en kruid naar smaak af, laat afkoelen.
Avokado schillen, verwijder de pit.
Mix de avocado met de gestoofde groenten.
Zet op het vuur voeg wijn en room toe en laat zachtjes pruttelen indien nodig bijkruiden.
Porei in slierten snijden, kruiden en even aanstoven vul daarmee 3 uitsteekvormen. Houd warm in de oven. Voor het serveren de uitsteekvorm verwijderen.
Mosselen, langoustines en opgerolde tongfilets even gaar stoven met de fijn gesneden groenten en witte wijn, evenzeer kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.