KookJij

Visbordje

Een heerlijk visbordje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visbordje te bereiden

Krieltjes beetgaar koken in licht gezouten water.
Broccoli in roosjes verdelen.
Ajuin grof snijden.
Stoof de groenten goed gekruid aan in boter samen met de krieltjes en voeg als laatste de mosselen toe met een scheut witte wijn.
Bak de vis goed gekruid aan in boter.
Serveer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst