Recept
« Terug naar recepten
Visbordje
PT20M
Visbordje
Een heerlijk visbordje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Visbordje te bereiden
Krieltjes beetgaar koken in licht gezouten water.
Broccoli in roosjes verdelen.
Ajuin grof snijden.
Stoof de groenten goed gekruid aan in boter samen met de krieltjes en voeg als laatste de mosselen toe met een scheut witte wijn.
Bak de vis goed gekruid aan in boter.
Serveer alles zeer warm op bord.
Broccoli in roosjes verdelen.
Ajuin grof snijden.
Stoof de groenten goed gekruid aan in boter samen met de krieltjes en voeg als laatste de mosselen toe met een scheut witte wijn.
Bak de vis goed gekruid aan in boter.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.