Recept
« Terug naar recepten
Rood vlees schotel
PT20M
Rood vlees schotel
Een heerlijk rood vlees schotel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rood vlees schotel te bereiden
Snijd de champignons in stukjes. Pak een stuk folie waarmee het vlees makkelijk bedekt kan worden. Leg het vlees op de folie en wrijf in met mosterdpoeder en gemengde kruiden. Bedek het vlees met de champignon stukjes en besprenkel met citroensap. Voeg peper en zout naar smaak toe. Vouw voorzichtig de folie om het vlees zonder de inhoud te verstoren. Barbecue het vlees op de barbecue of 20 minuten in de oven op 180°C of 8 min in de magnetron hoogste stand (geen folie in de magnetron). Serveer met een knapperige salade.