Recept
« Terug naar recepten
Roodbaars met gedroogde tomaat en pijnboompitten
PT40M
Roodbaars met gedroogde tomaat en pijnboompitten
Een heerlijk roodbaars met gedroogde tomaat en pijnboompitten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
taste
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roodbaars met gedroogde tomaat en pijnboompitten te bereiden
rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.meng de gedroogde en verse tomaten,het sjalotje,de basilicum,het citroensap en de pijnboompitten met 5 eetlepels olijfolie.wrijf de vis in met 1/2 eetlepel olie en bestrooi met wat zout.Verheit een grillpan en bak de filets aan beide kanten in ongeveer 5 minuten gaar.Maak de saus lauwwarm.Verdeel de sla over 4 borden en leg de vis erop.Schep de saus eroverheen en bestrooi met een beetje zeezout.