KookJij

Roodbaars met gedroogde tomaat en pijnboompitten

Een heerlijk roodbaars met gedroogde tomaat en pijnboompitten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: taste
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roodbaars met gedroogde tomaat en pijnboompitten te bereiden

rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.meng de gedroogde en verse tomaten,het sjalotje,de basilicum,het citroensap en de pijnboompitten met 5 eetlepels olijfolie.wrijf de vis in met 1/2 eetlepel olie en bestrooi met wat zout.Verheit een grillpan en bak de filets aan beide kanten in ongeveer 5 minuten gaar.Maak de saus lauwwarm.Verdeel de sla over 4 borden en leg de vis erop.Schep de saus eroverheen en bestrooi met een beetje zeezout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst