Recept
« Terug naar recepten
Roomijs met stoofpeertjes en cranberrysaus
PT10M
Roomijs met stoofpeertjes en cranberrysaus
Een heerlijk roomijs met stoofpeertjes en cranberrysaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Nagerecht
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roomijs met stoofpeertjes en cranberrysaus te bereiden
De stoofpeertjes in kwarten snijden en verdelen over de ijscoupes. Het ijs erop scheppen. De cranberry compote aanlengen met bessenjenever (voor kinderen stoofvocht van de peertjes gebruiken ipv bessenjenever) en goed doorroeren. Eventueel garneren met koekje of chocolaatje