Recept
« Terug naar recepten
Roquefort-tijmkroontjes met cranberrycompote
PT40M
Roquefort-tijmkroontjes met cranberrycompote
Een heerlijk roquefort-tijmkroontjes met cranberrycompote recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
19 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sandstorms
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roquefort-tijmkroontjes met cranberrycompote te bereiden
Verwarm de oven voor op 180ºC. Druk de puntjes van de kroontjes in, zodat er kuiltjes in de vormpjes ontstaan. Roer de kaas om met 1 eetlepel geriste tijmblaadjes, het ei, de room en de bloem, zodat een gelijkmatige massa ontstaat. Verdeel hem over de holtes. Bak ze in ca. 20 minuten gaar. Laat ze 10 minuten afkoelen en haal ze dan uit de vorm. Laat ze helemaal afkoelen en garneer de kuiltjes met1 theelepel cranberrycompote en een piepklein plukje tijm.