Recept
« Terug naar recepten
Rosbiefrolletjes gevuld met asperges
PT10M
Rosbiefrolletjes gevuld met asperges
Een heerlijk rosbiefrolletjes gevuld met asperges recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
we4you2
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rosbiefrolletjes gevuld met asperges te bereiden
Pel voor de vulling de sjalotten en de knoflook en snijd ze in dunne plakjes. Was de asperges, snijd de onderste stukjes eraf en snijd de asperges overlangs doormidden. Verhit de tablechef of gourmetplaat en fruit de helft van sjalot, knoflook en gemberwortel lichtbruin. Schep de helft van de asperges erbij om en voeg na 1 minuut 1 eetlepel sojasaus en peper en zout naar smaak toe. Leg vier plakken rosbief op de tablechef, verdeel de vulling erop en rol de plakken direct op. Bak de tweede portie in sesamolie nadat de eerste gegeten is. Geef de rolletjes warm van de plaat met bijvoorbeeld rijstkoekjes.
marco zegt: