Recept
« Terug naar recepten
Rosbiefrolletjes met artisjok
PT15M
Rosbiefrolletjes met artisjok
Een heerlijk rosbiefrolletjes met artisjok recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rosbiefrolletjes met artisjok te bereiden
8 artisjokharten (blik a 400 g) 8 cherrytomaten (bakje a 250 g) 2 eetlepels pijnboompitten 3 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum (fles a 250 ml) 2 eetlepels witte wijnazijn 1/2 zakje veldsla (a 75 g) 16 plakjes rosbief (vleeswaren, ca. 150 g) Bereiden
Artisjokharten laten uitlekken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Pijnboompitten roosteren in droge koekenpan. Dressing kloppen van olie, azijn, zout en peper. Veldsla over vier borden verdelen. Artisjokharten halveren, omwikkelen met rosbief en op veldsla leggen. Rolletjes bestrooien met zout en peper. Garneren met tomaatjes en pijnboompitten. Salade besprenkelen met dressing en bestrooien met (versgemalen) peper.
Artisjokharten laten uitlekken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Pijnboompitten roosteren in droge koekenpan. Dressing kloppen van olie, azijn, zout en peper. Veldsla over vier borden verdelen. Artisjokharten halveren, omwikkelen met rosbief en op veldsla leggen. Rolletjes bestrooien met zout en peper. Garneren met tomaatjes en pijnboompitten. Salade besprenkelen met dressing en bestrooien met (versgemalen) peper.
bengel6300 zegt: