heel makkelijk en heel variabel
Ook lekker met karbonaadje erbij of bij geschnetzeltes
Recept
« Terug naar recepten
Rosti
PT10M
Rosti
Een heerlijk rosti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Niels Petra & Jessy Zwart
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Aardappels
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Zwitserland
Keuken:
Europese
Bron:
Petra
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rosti te bereiden
Boter in de pan. Zakken Rosti erbij, lekker de kruiden erop en de spekreepjes en bakken als gebakken aardappels.
Uitje fijn snipperen en bij de rosti meebakken.
Uitje fijn snipperen en bij de rosti meebakken.