Recept
« Terug naar recepten
Rösti met noedels
PT20M
Rösti met noedels
Een heerlijk rösti met noedels recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rösti met noedels te bereiden
1. Kook de eiernoedels 6 tot 8 minuten in water. Pel en rasp de ui. Pel en plet de knoflook. Schil en rasp de gemberwortel. Laat de mie goed uitlekken en doe hem in een kom met al de andere ingrediënten (behalve de olijfolie). Meng goed.
2. Verdeel het mengsel in porties en maak er, met de handen, kleine balletjes van. Leg ze, per drie of vier, in een goed ingevette pan met antiaanbaklaag. Druk ze 2 cm dik uit met de rug van een vork.
3. Bak de rösti 2 tot 3 minuten aan elke kant. Schenk er eventueel wat olijfolie bij als ze te snel opdrogen.
2. Verdeel het mengsel in porties en maak er, met de handen, kleine balletjes van. Leg ze, per drie of vier, in een goed ingevette pan met antiaanbaklaag. Druk ze 2 cm dik uit met de rug van een vork.
3. Bak de rösti 2 tot 3 minuten aan elke kant. Schenk er eventueel wat olijfolie bij als ze te snel opdrogen.