Mijn vriend eet altijd mayo bij rösti (die ik in de winkel koop).
Hij vond deze zo lekker dat hij zelfs geen mayo hoefde.
Recept
« Terug naar recepten
Rösti
PT20M
Rösti
Een heerlijk rösti recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther Hermsen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2-3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rösti te bereiden
Schil de aardappels en was ze even onder de kraan.
Verhit boter in de koekenpan.
Snijd kleine blokjes aardappels en doe deze in de pan.
Was de lenteuitjes en snijd deze in ringen, deze kunnen ook in de pan.
Champignons schoonmaken, in plakjes snijden.
Salami in kleine stukjes snijden en deze in de pan.
Kruiden met zout/peper, oregano en tijm,
alles even goed doorbakken.
Verhit boter in de koekenpan.
Snijd kleine blokjes aardappels en doe deze in de pan.
Was de lenteuitjes en snijd deze in ringen, deze kunnen ook in de pan.
Champignons schoonmaken, in plakjes snijden.
Salami in kleine stukjes snijden en deze in de pan.
Kruiden met zout/peper, oregano en tijm,
alles even goed doorbakken.
ess1 zegt: