Recept
« Terug naar recepten
Rostitaart
PT60M
Rostitaart
Een heerlijk rostitaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
brutselblog
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rostitaart te bereiden
Meng 600 gram ontdooide rosti met 1 fijngesneden prei, 2 eieren, zout, peper en provencaalse kruiden na smaak. Doe dit mengsel in een ingevette taarvorm. Leg hierboven plakjes vleestomaat (je hebt er 1 nodig) en leg er stukjes mozzarella (1 bolletje) over en wat geraspte kaas. Zet dit in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 40 minuten. Eet smakelijk!
Odette zegt: