KookJij

Rostitaart

Een heerlijk rostitaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: brutselblog
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rostitaart te bereiden

Meng 600 gram ontdooide rosti met 1 fijngesneden prei, 2 eieren, zout, peper en provencaalse kruiden na smaak. Doe dit mengsel in een ingevette taarvorm. Leg hierboven plakjes vleestomaat (je hebt er 1 nodig) en leg er stukjes mozzarella (1 bolletje) over en wat geraspte kaas. Zet dit in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 40 minuten. Eet smakelijk!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Odette

Odette zegt:
Ik heb dit recept ook gemaakt via het SB-boek maar hoe jij het hebt vermeld, is veel duidelijker. Bijv. er werd niet bij vermeld of het ontdooide rosti moest zijn (waardoor mijn gerecht koud uit de oven kwam) en er stond 3 vleestomaten maar dit is veel te veel. Jij hebt het over 1 en dat is ruim voldoende. Ook de baktijd is veel beter. Kortom, ik ga 'm nog een keer maken maar dan op jouw manier.
Rael

Rael zegt:
Heb het laatst ook gemaakt, uit het Sonja boek. Het zag er niet heel erg lekker uit maar het smaakte super goed!:D