Ik maak dit best vaak en blijf er gek op.
Als ik niet veel zin heb om er veel werk van te maken na mijn werk bv, vervang ik de kippenpoten vaak door filet en de kousenband door sperziebonen die kan je overal kopen. Ik eet er dan ook wraps bij uit de supermarkt, deze warm ik op in de oven.
Wel zo lekker en wat makkelijker.
Recept
« Terug naar recepten
Roti vulling
PT40M
Roti vulling
Een heerlijk roti vulling recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Oscar Cornelis
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Suriname
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roti vulling te bereiden
Maak de ui en de knoflook schoon en snij dit klein.
Daarna hak ik de kippenpoten in stukken en schil de aardappelen en die snij ik in vieren.
Bak daarna de knoflook en de ui even aan.
Doe vervolgens de kippen stukken en 2 eetlepels massala erbij en bak de kip goed aan dat die net een beetje bruin begint te worden.
Vervolgens doe ik er een glas water bij zo dat net alles onder water staat
Voeg daarna gelijk nog 2 eetlepels massala er bij en een eetlepel sambal.
De aardappelen voeg ik bij en zorg dat die ook onder water liggen, evt. een beetje water bijvoegen.
Dit laat ik 20 min koken. (let op als het droog dreigt te gaan koken water er bij doen)
Maak de kousenband schoon en voeg deze toe na de 20 min en laat dit ook ongeveer nog 10 min koken, en de vulling is klaar.
De roti (pannenkoeken) koop ik bij een toko en vries ik evt. gewoon in.
Deze ontdooi ik en warm ze op in de oven.
Daarna hak ik de kippenpoten in stukken en schil de aardappelen en die snij ik in vieren.
Bak daarna de knoflook en de ui even aan.
Doe vervolgens de kippen stukken en 2 eetlepels massala erbij en bak de kip goed aan dat die net een beetje bruin begint te worden.
Vervolgens doe ik er een glas water bij zo dat net alles onder water staat
Voeg daarna gelijk nog 2 eetlepels massala er bij en een eetlepel sambal.
De aardappelen voeg ik bij en zorg dat die ook onder water liggen, evt. een beetje water bijvoegen.
Dit laat ik 20 min koken. (let op als het droog dreigt te gaan koken water er bij doen)
Maak de kousenband schoon en voeg deze toe na de 20 min en laat dit ook ongeveer nog 10 min koken, en de vulling is klaar.
De roti (pannenkoeken) koop ik bij een toko en vries ik evt. gewoon in.
Deze ontdooi ik en warm ze op in de oven.
djmagich zegt:
Harry Löhr,
KookJij.nl