KookJij

Roze spaghetti

Een heerlijk roze spaghetti recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roze spaghetti te bereiden

-De rode bieten afgieten en het sap opvangen.
-De rode bieten fijn snijden.
-De spaghetti gaar koken, afgieten en in een kom doen.
-Het bietensap erbij doen en goed door roeren.
-De biefstukken goed in smeren met peper en zout en 5 min. bakken tot ze rose zijn van binnen.
-De biefstukken even laten rusten met een deksel op de pan, van het vuur af.
-De biefstukken in dunne plakjes snijden.
-De spaghetti kruiden met peper en zout naar smaak en de uitjes, rode bietjes en biefstuk er goed door heen mengen.
-Warm of koud serveren.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Het bietensap kan je na toevoegen niet meer van de spaghetti afspoelen, de kleur is permanent, dus als je teveel bietensap erbij hebt gedaan kan je dit gerust afgieten of afspoelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
;);) Hier is-ie, Monique: http://www.kookjij.nl/recept-kaassouffle-s
:D:D
apu

apu zegt:
bankeT bakker dus haha
apu

apu zegt:
Thanx anna:)had een vraagje, ik had een recept erop gezet van kaassoufle's maar waar ik ook op klik, ik vind hem niet meer terug! Terwijl ik wel zag dat ik reactie's erop had o.a. van een banket bakker die tips had over vetvrij eten!:p
Anna

Anna zegt:
Weer een leuke variant, Monique!:D:D