Recept
« Terug naar recepten
Roze spaghetti
PT20M
Roze spaghetti
Een heerlijk roze spaghetti recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roze spaghetti te bereiden
-De rode bieten afgieten en het sap opvangen.
-De rode bieten fijn snijden.
-De spaghetti gaar koken, afgieten en in een kom doen.
-Het bietensap erbij doen en goed door roeren.
-De biefstukken goed in smeren met peper en zout en 5 min. bakken tot ze rose zijn van binnen.
-De biefstukken even laten rusten met een deksel op de pan, van het vuur af.
-De biefstukken in dunne plakjes snijden.
-De spaghetti kruiden met peper en zout naar smaak en de uitjes, rode bietjes en biefstuk er goed door heen mengen.
-Warm of koud serveren.
-De rode bieten fijn snijden.
-De spaghetti gaar koken, afgieten en in een kom doen.
-Het bietensap erbij doen en goed door roeren.
-De biefstukken goed in smeren met peper en zout en 5 min. bakken tot ze rose zijn van binnen.
-De biefstukken even laten rusten met een deksel op de pan, van het vuur af.
-De biefstukken in dunne plakjes snijden.
-De spaghetti kruiden met peper en zout naar smaak en de uitjes, rode bietjes en biefstuk er goed door heen mengen.
-Warm of koud serveren.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Het bietensap kan je na toevoegen niet meer van de spaghetti afspoelen, de kleur is permanent, dus als je teveel bietensap erbij hebt gedaan kan je dit gerust afgieten of afspoelen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
Anna zegt:
:D:D