Recept
« Terug naar recepten
Roze spaghettisalade met romanescokool
PT15M
Roze spaghettisalade met romanescokool
Een heerlijk roze spaghettisalade met romanescokool recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookboekje van Rebo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roze spaghettisalade met romanescokool te bereiden
-Kook de spaghetti al dente en laat uitlekken.
-Giet er een beetje olijfolie over en meng goed door zodat de spaghetti niet gaat plakken.
-Druk de rode biet in een doek goed uit boven de spaghetti en roer goed door, en laat dan afkoelen.
-Meng door de kwark de citroensap, peper, zout en bieslook tot een gladde saus. (Hij moet iets pittig zijn.)
-Schep in ieder glaasje 1 el saus.
-Pak een handvol spaghetti en draai dit met een vork tot een nestje en leg op de saus.
-Zet in elk nestje een roosje kool.
-Giet er een beetje olijfolie over en meng goed door zodat de spaghetti niet gaat plakken.
-Druk de rode biet in een doek goed uit boven de spaghetti en roer goed door, en laat dan afkoelen.
-Meng door de kwark de citroensap, peper, zout en bieslook tot een gladde saus. (Hij moet iets pittig zijn.)
-Schep in ieder glaasje 1 el saus.
-Pak een handvol spaghetti en draai dit met een vork tot een nestje en leg op de saus.
-Zet in elk nestje een roosje kool.