Recept
« Terug naar recepten
Rozenbottelsaus
PT25M
Rozenbottelsaus
Een heerlijk rozenbottelsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
n.v.t. personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Het grote wildboek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rozenbottelsaus te bereiden
Roer de rozebottelpuree, de slagroom, de olie en de sherry door elkaar.
Rasp d schil van de citroen en de sinaasappelen en pers de evruchten uit.
Roer de rasp en het sap met het zout, het paprikapoeder, de kaneel en het kruidnagelpoeder door het mengsel.
Roer er de brandewijn en de Worchestershire-saus door.
Rasp d schil van de citroen en de sinaasappelen en pers de evruchten uit.
Roer de rasp en het sap met het zout, het paprikapoeder, de kaneel en het kruidnagelpoeder door het mengsel.
Roer er de brandewijn en de Worchestershire-saus door.