Recept
« Terug naar recepten
Rucolasalade met druiven, kaas en noten
PT10M
Rucolasalade met druiven, kaas en noten
Een heerlijk rucolasalade met druiven, kaas en noten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
360 kCal energie
11 Gram eiwit
30 Gram vet
11 Gram koolhydraten
11 Gram eiwit
30 Gram vet
11 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah.nl - recpeten - allerhande
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rucolasalade met druiven, kaas en noten te bereiden
Klop een dressing van de olijfolie, wittewijnazijn, mosterd en peper en zout naar smaak. Meng de kaas met de rucola, druiven en de walnoten. Schep de dressing erdoor. Lekker met rosbief a la minute en meergranenrijst.
Mijn kookverhaal (Sofie Vermaut)
Een van de receptjes die Albert Heijn aanbeveelt om een 'overschot' aan druiven weg te werken. Maar dit, als steeds in hun Allerhande rubriek, op een leuke, vlotte en moderne manier.
A zegt: