KookJij

Rumsteak met witloof en kaas

Lekker winters gerecht !
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rumsteak met witloof en kaas te bereiden

  1. Stoom het witloof gaar.
  2. Verhit de boter en bak de rumsteaks naar keuze.
  3. Leg het vlees in een platte ovenschotel, leg het warme witloof op het vlees en overstrooi met de kaas.
  4. Zet de schotel in een voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is.
  5. Dien op met gebakken aardappelen of frietjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst