Recept
« Terug naar recepten
Rundburger, biet en raap met zachte currysaus
PT35M
Rundburger, biet en raap met zachte currysaus
Een heerlijk rundburger, biet en raap met zachte currysaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rundburger, biet en raap met zachte currysaus te bereiden
- Schil de rapen en de bieten en snij in fijne plakjes. Bak ze gaar in een pan met een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout.
- Meng de yoghurt met de kerrie en 1 el olijfolie en kruid met peper en zout.
- Bak de burgers in een pan. Snij de broodjes doormidden en toast ze. Smeer de onderste helft in met de currysaus. Beleg met plakjes biet, de burger en plakjes raap. Serveer met de salade en de rest van de saus.