Recept
« Terug naar recepten
Runderbiefstuk maar dan anders
PT20M
Runderbiefstuk maar dan anders
Een heerlijk runderbiefstuk maar dan anders recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Alkien Jacobse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Runderbiefstuk maar dan anders te bereiden
Doe de biefstuk in de schaal, voeg sojasaus, sherry, maïzena en suiker toe en vermeng het geheel heel goed.
Verhit 1 el olie in een wok/koekenpan, voeg 1/3 van het rundvleesmengsel toe en roerbak het 2 tot 3 minuten boven hoog vuur totdat het bruim is.
Zet terzijde en bak het resterende vlees in nog 2 delen.
Voeg indien nodig een beetje olie toe.
Verwarm de resterende olie in de wok, voeg de broccoli toe en 6 el water.
Roerbak 5 minuten, voeg paprika en knoflook toe en roerbak nogmaals 2-3 minuten totdat de broccoli beetgaar is.
Roer de oestersaus door de groenten, doe het rundvlees terug in de wok en voeg de taugé toe.
Schep boven hoog vuur voor 2 minuten om of tot het vlees gloeiend heet en de tauge iets zacht is.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Verhit 1 el olie in een wok/koekenpan, voeg 1/3 van het rundvleesmengsel toe en roerbak het 2 tot 3 minuten boven hoog vuur totdat het bruim is.
Zet terzijde en bak het resterende vlees in nog 2 delen.
Voeg indien nodig een beetje olie toe.
Verwarm de resterende olie in de wok, voeg de broccoli toe en 6 el water.
Roerbak 5 minuten, voeg paprika en knoflook toe en roerbak nogmaals 2-3 minuten totdat de broccoli beetgaar is.
Roer de oestersaus door de groenten, doe het rundvlees terug in de wok en voeg de taugé toe.
Schep boven hoog vuur voor 2 minuten om of tot het vlees gloeiend heet en de tauge iets zacht is.
Voeg zout en peper naar smaak toe.