KookJij

Runderfilet met ganzenlever en rivierkreeftjes

Een heerlijk runderfilet met ganzenlever en rivierkreeftjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Runderfilet met ganzenlever en rivierkreeftjes te bereiden

Snij de venkel flinterdun en leg ze in koud water.
Breng de runderfond aan de kook en blancheer de rivierkreeftstaartjes, de selder en de wortel hierin. Fruit het sjalotje in wat boter en bevochtig het met de fond, de ricard en de appelsap. Laat even doorkoken en voeg de room toe. Kruid met peper en zout.
Snij de ganzenlever in kleine blokjes en voeg ze bij de saus. Mix alles en voeg de wortel, de selder en de rivierkreeftstaartjes toe. Bak de runderfilet zoals gewenst en serveer met de jus en de groenten. Werk af met een beetje venkel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst