Recept
« Terug naar recepten
Rundergoulash met aardappelen
PT150M
Rundergoulash met aardappelen
Een heerlijk rundergoulash met aardappelen recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Hongarije
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rundergoulash met aardappelen te bereiden
Snijd het vlees in dobbelstenen evenals de spek.Schil de uien en snijd ze niet in te kleine stukken.Schil en snipper de knoflook.Bak het vlees,spek,uien in de boter goudbruin en bak dan de knoflook even mee.Voeg peper,zout en de paprikapoeder toe en de wijn en de bouillon.Laat alles 2 uur zachtjes stoven.Maak de paprika's schoon en snijd deze in stukken.Schil en was de aardappelen en snijd ze in stukken.Doe de paprika's en de aardappelen in de pan en laat alles op een zacht vuur nog eens 20 min.stoven.Roer tot slot de crème fraîche en de basilicum door de goulash.
liske zegt: