KookJij

Rundergoulash met aardappelen

Een heerlijk rundergoulash met aardappelen recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Hongarije
Keuken: Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rundergoulash met aardappelen te bereiden

Snijd het vlees in dobbelstenen evenals de spek.Schil de uien en snijd ze niet in te kleine stukken.Schil en snipper de knoflook.Bak het vlees,spek,uien in de boter goudbruin en bak dan de knoflook even mee.Voeg peper,zout en de paprikapoeder toe en de wijn en de bouillon.Laat alles 2 uur zachtjes stoven.Maak de paprika's schoon en snijd deze in stukken.Schil en was de aardappelen en snijd ze in stukken.Doe de paprika's en de aardappelen in de pan en laat alles op een zacht vuur nog eens 20 min.stoven.Roer tot slot de crème fraîche en de basilicum door de goulash.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liske

liske zegt:
Jammer van de basilicum, die proef je niet. Je kunt hem er beter in een tomatensalade rauw bij geven.Voor de rest lekker!