Recept
« Terug naar recepten
Rundergoulash met zilveruitjes en zure room
PT135M
Rundergoulash met zilveruitjes en zure room
Een heerlijk rundergoulash met zilveruitjes en zure room recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
135 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rundergoulash met zilveruitjes en zure room te bereiden
Was het vlees en dep droog. Laat het stevig bakken in hete olie en haal het dan uit de kookpan. Doe uien, zilveruitjes en karwij in de pan en laat deze lichtjes bruineren. Voeg knoflook en tomatenpuree toe en blus met rode wijn. Laat dit een beetje inkoken, voeg bouillon toe, kruid met paprikapoeder en leg er dan het vlees terug in. Bind de takjes marjolein samen, doe ze samen met het laurierblad in de pan en laat dit afgedekt ca. 1,5-2 uur op een zacht vuur sudderen. Verwijder de kruiden dan terug en breng op smaak met zout en cayennepeper.
Verdeel de goulash over borden, doe er een beetje zure room op en serveer naar eigen wens met knoedels.
Verdeel de goulash over borden, doe er een beetje zure room op en serveer naar eigen wens met knoedels.