Recept
« Terug naar recepten
Rundsragout met paddenstoelen en peper
PT45M
Rundsragout met paddenstoelen en peper
Een heerlijk rundsragout met paddenstoelen en peper recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Boursin.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rundsragout met paddenstoelen en peper te bereiden
Spoel de paddenstoelen af, verwijder de steeltjes en snij ze in reepjes. Pel de ui en de sjalotten en hak ze fijn.
Laat de champignons, de uien en de sjalotten 5 min braden in een grote pan met olie. Voeg de Boursin Cuisine Drie Pepers toe. Meng goed, dek af en laat 5 min sudderen op een heel zacht vuurtje.
Snij het vlees in reepjes en bak ze gedurende 3 min op een hoog vuur in een pan met de boter. Voeg een snuifje zout toe en leg het vlees in de champignonsaus. Giet het citroensap erbij en meng gedurende 2 min.
Versier met paprika en peterselie en dien op met peultjes of rijst.
Laat de champignons, de uien en de sjalotten 5 min braden in een grote pan met olie. Voeg de Boursin Cuisine Drie Pepers toe. Meng goed, dek af en laat 5 min sudderen op een heel zacht vuurtje.
Snij het vlees in reepjes en bak ze gedurende 3 min op een hoog vuur in een pan met de boter. Voeg een snuifje zout toe en leg het vlees in de champignonsaus. Giet het citroensap erbij en meng gedurende 2 min.
Versier met paprika en peterselie en dien op met peultjes of rijst.