Recept
« Terug naar recepten
Rundvlees met rode curry
PT35M
Rundvlees met rode curry
Dit recept heb ik zelf bedacht want ik weet dat in india geen rund gegeten wordt
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rundvlees met rode curry te bereiden
- Olie verhitten in een pan met dikke bodem.
- Chilipasta/currypasta al roerend 5 minuten op matig vuur verwarmen, tot het aroma vrijkomt.
- Het vlees toevoegen, 5 minuten roeren tot het vlees bruin is.
- Kokosmelk, courgette, bamboescheuten, basilicum, limoenblaadjes ( naar keuze ) en vissaus toevoegen ; aan de kook brengen.
- Op laag vuur afgedekt 15 minuten laten sudderen tot het vlees mals is ; nu en dan roeren.
- Garneren met basilicum of rode pepers.
- Serveren met rijst.
- LET OP : chilipasta, limoenblaadjes en vissaus ( nam pla) zijn verkrijgbaar bij toko´s.
Mijn kookverhaal (marcel knol)
Heerlijk indiaas recept op mijn eigenwijze