KookJij

rundvleesreepjes met sesamzaad

Een heerlijk rundvleesreepjes met sesamzaad recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe rundvleesreepjes met sesamzaad te bereiden

Meng sesamzaad en paneermeel met wat peper en zout. Rol de reepjes biefstuk door de bloem. Haal ze door het ei en daarna door het paneermeel, zet het vlees 30 min in de koelkast zodat de paneerlaag er aan kan hechten. Verhit de olie in een zware pan en frituur het vlees goud bruin, frituur niet te lang, dit gaat ten koste van het resultaat. Laat de reepjes uitlekken op keukenpapier en serveer ze meteen of koud met wat zachte mosterd.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ivar

ivar zegt:
errug lekker ;)
dit zal ik zeker vaker serveren