Recept
« Terug naar recepten
rundvleesreepjes met sesamzaad
PT30M
rundvleesreepjes met sesamzaad
Een heerlijk rundvleesreepjes met sesamzaad recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe rundvleesreepjes met sesamzaad te bereiden
Meng sesamzaad en paneermeel met wat peper en zout. Rol de reepjes biefstuk door de bloem. Haal ze door het ei en daarna door het paneermeel, zet het vlees 30 min in de koelkast zodat de paneerlaag er aan kan hechten. Verhit de olie in een zware pan en frituur het vlees goud bruin, frituur niet te lang, dit gaat ten koste van het resultaat. Laat de reepjes uitlekken op keukenpapier en serveer ze meteen of koud met wat zachte mosterd.
ivar zegt:
dit zal ik zeker vaker serveren