Recept
« Terug naar recepten
Salade met gebakken duivenborst en bramendressing
PT20M
Salade met gebakken duivenborst en bramendressing
Een heerlijk salade met gebakken duivenborst en bramendressing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Wild
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade met gebakken duivenborst en bramendressing te bereiden
Verdeel de sla, bosbessen en bramen over de borden.
Rooster de pijnboompitten in de olie goudbruin en strooi ze over de salade.
Klop een dressing van alle ingrediënten en schenk deze over de salade.
Bestrooi de duivenborsten met zout en peper en bak ze in de hete boter rosé, aan beide kanten ca. 2 minuten.
Snijd de duivenborsten in schuine plakken en verdeel ze over de salade.
Garneer de salade met wat tuinkers.
Rooster de pijnboompitten in de olie goudbruin en strooi ze over de salade.
Klop een dressing van alle ingrediënten en schenk deze over de salade.
Bestrooi de duivenborsten met zout en peper en bak ze in de hete boter rosé, aan beide kanten ca. 2 minuten.
Snijd de duivenborsten in schuine plakken en verdeel ze over de salade.
Garneer de salade met wat tuinkers.