Recept
« Terug naar recepten
Salade met meloen en gorgonzola
PT25M
Salade met meloen en gorgonzola
Een heerlijk salade met meloen en gorgonzola recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade met meloen en gorgonzola te bereiden
Verdeel de gewassen en gedroogde rucola over de borden. Snijd de gorgonzola in kleine blokjes. Maak de vinaigrette: klop in een kom de olijfolie, honing, azijn en mosterd door elkaar. Snijd het vruchtvlees van de meloen in blokjes. Verwijder de pitten.
Bereiden:
Verdeel de stukjes meloen en gorgonzola over de rucola. Besprenkel de salade met de vinaigrette.
Tip:
Vervang de gorgonzola door blokjes Kernhem of Port Salut.
Bereiden:
Verdeel de stukjes meloen en gorgonzola over de rucola. Besprenkel de salade met de vinaigrette.
Tip:
Vervang de gorgonzola door blokjes Kernhem of Port Salut.