Recept
« Terug naar recepten
Salade met parmezaanse wafeltjes
PT30M
Salade met parmezaanse wafeltjes
Een heerlijk salade met parmezaanse wafeltjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Donna Hay
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade met parmezaanse wafeltjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Schep 8 bergjes van 1,5 el Parmezaanse kaas op een bakplaat die je met siliconenbakpapier hebt bekleed.
Druk de bergjes plat en zet ze 10 minuten in de oven, of tot ze krokant zijn.
Laat ze afkoelen.
Meng azijn, olie, zout en peper en hussel er de appel en rucola door.
Schep de salade op bordjes en leg de geitenkaas en Parmezaanse wafeltjes erbij.
Schep 8 bergjes van 1,5 el Parmezaanse kaas op een bakplaat die je met siliconenbakpapier hebt bekleed.
Druk de bergjes plat en zet ze 10 minuten in de oven, of tot ze krokant zijn.
Laat ze afkoelen.
Meng azijn, olie, zout en peper en hussel er de appel en rucola door.
Schep de salade op bordjes en leg de geitenkaas en Parmezaanse wafeltjes erbij.