Recept
« Terug naar recepten
Salade met tonijn, aardappel, bonen, tomaat en ui
PT25M
Salade met tonijn, aardappel, bonen, tomaat en ui
Een heerlijk salade met tonijn, aardappel, bonen, tomaat en ui recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade met tonijn, aardappel, bonen, tomaat en ui te bereiden
Doe de eieren in een steelpan, giet er heet water uit de kraan op, breng aan de kook en kook ze op half vermogen in 8 minuten gaar. Spoel ze koud, pel ze en snij in kwarten. Breng ruim water met zout aan de kook. Schil de aardappelen en snij in blokjes. Verwijder de toppen van de sperziebonen. Kook de bonen en aardappelen 5 minuten en spoel ze koud. Pel de ui en snij in ringen. Was de tomaten en snij ze in partjes. Vermeng de groentes met de tonijn en verdeel over vier borden. Garneer met de partjes ei. Vermeng de Boursin in een schaaltje met de azijn, mosterd en water. Verdeel deze dressing over de salades.