Recept
« Terug naar recepten
Salade van asperges en scampi’s
PT40M
Salade van asperges en scampi’s
Een heerlijk salade van asperges en scampi’s recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Colruyt
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van asperges en scampi’s te bereiden
Breek de achterkant van de asperges en schil ze.
Leg de scampi’s 2 min. in heet water, pel ze, dep droog en verwijder het darmkanaal.
Snij de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
Snij de cashewnoten in twee.
Kook de asperges in kokend water gedurende 6 min., haal ze uit het water en kook er de boontjes in gedurende 8 min. Giet af.
Kook de Kamut®-penne 12 min. in kokend water.
Doe 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampi’s goudbruin (± 2 min. aan elke kant). Kruid met peper, zout en cayennepeper.
Snij de asperges in kleine stukjes en bak samen met de boontjes in 2 eetl. olijfolie in een kookpan gedurende 2 min. Voeg hierbij de scampi’s, de penne, de cashewnoten, de pesto en de zongedroogde tomaten en meng goed door elkaar.
Serveer onmiddellijk. Werk af met gehakte peterselie.
Leg de scampi’s 2 min. in heet water, pel ze, dep droog en verwijder het darmkanaal.
Snij de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
Snij de cashewnoten in twee.
Kook de asperges in kokend water gedurende 6 min., haal ze uit het water en kook er de boontjes in gedurende 8 min. Giet af.
Kook de Kamut®-penne 12 min. in kokend water.
Doe 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampi’s goudbruin (± 2 min. aan elke kant). Kruid met peper, zout en cayennepeper.
Snij de asperges in kleine stukjes en bak samen met de boontjes in 2 eetl. olijfolie in een kookpan gedurende 2 min. Voeg hierbij de scampi’s, de penne, de cashewnoten, de pesto en de zongedroogde tomaten en meng goed door elkaar.
Serveer onmiddellijk. Werk af met gehakte peterselie.