DIEN OP :
Verdeel de sla over de bordjes en verdeel hierover de salade-massa.
Bedruip met de dressing.
Recept
« Terug naar recepten
Salade van Bietjes-Appel-Kaas en Noten
PT20M
Salade van Bietjes-Appel-Kaas en Noten
Een heerlijk salade van bietjes-appel-kaas en noten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van Bietjes-Appel-Kaas en Noten te bereiden
VINAIGRETTE;
1).Doe alles in de blender en pulseer tot een half-schuimige homogene dressing.
SALADE:
Tips: Doe de blokjes appel in een kommetje met het citroensap en roer even goed om. Dit ter voorkoming van verkleuring. Doe bij het snijden van de bietjes plastic handschoenen aan ter voorkoming van rode handen.
2).Meng de appel, biet, kaas en noten goed door elkaar.
1).Doe alles in de blender en pulseer tot een half-schuimige homogene dressing.
SALADE:
Tips: Doe de blokjes appel in een kommetje met het citroensap en roer even goed om. Dit ter voorkoming van verkleuring. Doe bij het snijden van de bietjes plastic handschoenen aan ter voorkoming van rode handen.
2).Meng de appel, biet, kaas en noten goed door elkaar.