Recept
« Terug naar recepten
Salade van gamba's,venkel en pruimen
PT25M
Salade van gamba's,venkel en pruimen
Een heerlijk salade van gamba's,venkel en pruimen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van gamba's,venkel en pruimen te bereiden
Snijd de venkel in hele dunne plakjes,bak deze ongeveer 2 minuten op hoog vuur in een koekenpan in een scheutje olie en leg ze in een schaal,op de schoongemaakte en afgespoelde radicchio.Pel de gambas en bak ze ongeveer 1 minuut op hoog vuur in een zeer hete koekenpan in een scheutje olie.Voeg een snufje zout toe en leg ze op de salade.Maak af met de in stukjes gesneden gedroogde pruimen.Maak de salade aan met het bakvet van de gamba's,waaraan u een beetje olie en enkele druppels tabasco heeft toegevoegd.
w.porck zegt: