Recept
« Terug naar recepten
Salade van gerookte eendenfilet met peer
PT25M
Salade van gerookte eendenfilet met peer
Een heerlijk salade van gerookte eendenfilet met peer recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Boursin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van gerookte eendenfilet met peer te bereiden
Hak de hazelnoten grof en rooster ze zonder vetstof in een antikleefpan.
Was de sla en de rucola.
Schil de peer, snijd ze in dunne reepjes en besprenkel ze met citroen zodat ze niet oxideert.
Doe de afgegoten salade, de schijfjes eendenborst, de reepjes peer en de Boursin in een slakom en strooi er de gehakte hazelnoten over.
Meng in een kommetje de azijn, de olie en de gehakte bieslook met behulp van een kleine garde en breng op smaak. Giet de saus over de salade, meng voorzichtig en serveer onmiddellijk.
Was de sla en de rucola.
Schil de peer, snijd ze in dunne reepjes en besprenkel ze met citroen zodat ze niet oxideert.
Doe de afgegoten salade, de schijfjes eendenborst, de reepjes peer en de Boursin in een slakom en strooi er de gehakte hazelnoten over.
Meng in een kommetje de azijn, de olie en de gehakte bieslook met behulp van een kleine garde en breng op smaak. Giet de saus over de salade, meng voorzichtig en serveer onmiddellijk.